God bless America

4:49 AM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (3)

Οκ αν και μιλάω παράωρα έχω ποροθή!!! Κάθομαι και ακούω μουσική και βλέπω έξω την βροχή το όλο θέμα είναι όμως το κομμάτι που ακούω δείτε τα παρακάτω και θα καταλάβετε τη εννοώ!!!
















μιλάμε το κομμάτι γαμάει!!!!

Labels: ,

Μικρό Λονδίνο, αγάπη μου...

3:59 AM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (9)


Είναι ένα από αυτά τα βράδια όπου με κάνει να σκέφτομ

αι κάποια πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα θέλω να δικαιολογήσω τον τίτλο του post. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον συνήθη London / New York Style καιρό που επικρατεί εδώ το 70% του χειμώνα. Το πρωί συννεφιά ( καμιά φορά και λίγο ήλιο) το μεσημέρι ακόμα ποιο πολύ συννεφιά και το απόγευμα / βραδάκι βροχή ΠΟΛΥ βροχή.

Κάποιοι από εσάς που με γνωρίζουν και προσωπικά γνωρίζουν και το τεράστιο πάθος μου... συγνώμη αγάπη μου για την μουσική. Την μαγεία της, την τρέλα της και την τεράστια δύναμή της. Είναι η ποιητικότητα της που με σαγηνεύει και με κάνει να τρελαίνομαι για αυτή.


Τα είδη και οι παραλλαγές τους χιλιάδες, τα νοήματα

και οι εικόνες εκατομμύρια όπως και οι προσωπικές μας εμπειρίες με τις οποίες τις έχουμε συνδέσει πολ

λές. Και το καλύτερο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι είναι παντού στην καθημερινότητά μας.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες που άμα το σκεφτεί κάποιος μπορεί να τις διαχωρίσει:

την ποιητική

την αφηγητική

την επιφανειακή (συγνώμη δεν μπορώ να το εκφέρω κάπως αλλιώς)

Μην παρεξηγήσετε τον διαχωρισμό διότι πάνω κάτω είναι οριακός και τελείως υποκειμενικός όμως υφίσταται.


ΔΕΝ δέχομαι τα άτομα τα οποία λένε : ΑΑΑΑΑ εγώ ακούω μόνο ελληνικά η μόνο ξένα η μόνο rock ή house. Από την άλλη δεν δέχομαι να προσπαθούν να μου επιβάλουν τα σκυλοσουξεδάκια και κάθε άφωνο μαλακισμένο που το έχουν πηδήξει 150 άτομα και το έχουν κάνει φίρμα!


Και επειδή έφτασες στο σημείο να διαβάζεις αυτές τις λέξεις σας καλό όλους εσάς που μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε αυτό post να γράψετε από ένα τραγούδι που να ανήκει στις κατηγορίες που προανέφερα


Να τα δικά μου:

Portishead - A tribute to a monk and cantarella

Tracy Thorn – Grand Canyon

Geo DaSilva – Do you like the truck



ps Το ποιο πιθανό είναι ότι με τις απαντήσεις σας θα κάνω special post αφιέρωση!!





Labels: , ,

Ένα όμορφο απόγευμα!

8:11 PM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (9)


Σήμερα μετά από ένα γεμάτο ύπνο αν και ο καιρός δεν ενέπνεε και πολύ όντας Λονδίνου πήγαμε στο κάστρο για καφέ. Δεν το πολύ συνηθίζουμε να πηγαίνουμε καθώς υπάρχει σεβαστό περπάτημα παρ' όλα 'υτα πήγαμε (Το κάστρο της Ναυπάκτου είναι το μοναδικό πέντε επιπέδων σε όλη την Ευρώπη) και χαλάλι τελικά γιατί η θέα είναι απίστευτη!

Labels:

Ανάποδες Σκέψεις v.1

9:11 PM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (11)


Τη ειρωνεία θεέ μου!

Δεν μπορώ άλλο θα σκάσω αν δεν το πω..... Καθώς επέστρεφα στην πόλη στην οποία φοιτώ και έχοντας ένα γαϊδοΥρόβηχα πρωινιάτικα (8:10 πμ) καθόμοUνα και ξαναπαρατηρούσα την διαδΡομή την οποία έχω κάνει (από 2 χρονών) δε ξέρω και εγώ πόσες φορές. Αυτό που παρατηρούσα ήταν οι διαφημιστικές ταμπέλες. Ναι ναΊ φίλε αναγνώστη αυτές. Αυτές που πρέπει να σκάσεις και εγώ δε ξέρω πόσα λεφτά και παρατήρησα ότι και σε πολλές ταμπέλες στο Athens την διαφήμιση ενός site ‘ποικίλλεις ύλης’ και μου την έδωσε! Μιλάμε παντού περισσότερες και από τις διαφημίσεις τον τραπεζών Έχουμε πήξη στα μεσημεριανά τα σαββατιάτικα και τα περιοδικά! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου στην παιδεία. Αντί να διαφημίζουν βιβλία διαφημίζουν μαλακίες.

Τελειώνω αυτό το πόστ και το διάλειμμα από το διάβασμα με μία σκέψη. Ότι πρέπει να διαβάσω ασφάλεια δικτύων και μέσα το χαζοκούτι έχει τον κωδικό swordfish δεν είναι ειρωνεία.....


ps. ψάξε και θα καταλάβεις γιατί μιλάω...

Labels:

Την εξεταστική μου μέσα....

2:21 AM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (10)




Πάει καιρός σχετικά από το τελευταίο ποστάκι μου αλλά τη να κάνω... τρεις παρουσιάσης αυτή την εβδομάδα και ένας σκασμός διάβασμα πάει πολύ! Ακόμα και τώρα που γράφω εχω να ξυπνήσω στις 6 και μισή για να είμαι στις 8 για μάθημα!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!...

ps1 το μόνο που με παρηγορεί είναι η Μήδεια το σάββατο
ps2 Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Σκρουτζάκο.
ps3 τα ποστ μέχρι μέσα του Μάρτη θα είναι αραιά λόγο εξεταστικής...

Labels:

Καλή Χρονιά... με Deep Dish

4:01 PM / Posted by Sir. Stefanos / Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη (8)

Καλή χρονιά λοιπόν και από μένα. Πάει λίγος καιρός από το τελευταίο post αλλά.... θα χρησιμοποιήσω κάποια από τα λόγια του Εξύμνου που είχε δηλώσει ότι όταν περνάει καλά ξεχνιέται να ποστάρει. Και θα προσθέσω σαν δικαιολογία ότι στο Athens δεν έχω internet οπότε... no internet, no posts. Με αφορμή το φετινό ρεβεγιόν γράφο αυτό το post. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αποφασίσαμε να πάμε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωτοχρονιάτικα partys (πάνω από 2500 άτομα) στον συνεδριακό χώρο του Intercontinental όπου θα έπαιζαν ο CJ Jeff και οι Deep Dish (για warm-up και κύριο event αντίστοιχα). Περιττό να πω χαλάλι τα 55€ που δώσαμε (χωρίς ποτό παρακαλώ) και τα 20 λεπτά αναμονής για τουαλέτα. Απίστευτη μουσική και πάρα μα πάρα πολύ γέλιο! Μαζί με μένα και την κοπελιά μου ήταν και ένας τυπάς που κάνει comments αραιά και που με το παρατσούκλι Κτήνως. Όπως λοιπόν παίζανε μουσική οι Deep Dish παρατήρησε ότι μόνο ο ένας από τους δύο έπαιζε (ενώ ήταν και οι δύο επάνω στο stage) και ο άλλος έπινε το πατάκι του, μιλούσε με κάτι γκόμενες από πίσω και όταν το θυμότανε έβαζε και Κανά κομμάτι. Ακολουθεί η παρακάτω ατάκα:


-Ρε μαλάκα τη είναι αυτός ο Dubfire, στα ‘ρχίδια του όλα ποτάκι γκόμενες και όποτε το θυμάται βάζει και Κανά κομμάτι σωστός bon viveur!!!



p.s. (1) Χρόνια πολλά σε όλους τους Στέφανους

p.s. (2) Κτήνως ... σε σένα μιλάω φτιάξε Κανά blog επιτέλους!!

p.s. (2) Μην κρίνετε τις φωτογραφίες και το video το κινητό έκανε ότι καλύτερο

μπορούσε με 3,2...



Labels: