ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ

2:50 AM / Posted by Sir. Stefanos /




Διαβάζοντας διάφορα ιστολόγια και προσπαθώντας καθαρά καταλήγω σε διάφορα συμπεράσματα. Τελικά ίσως να ήταν καλό να αναθεωρηθεί το άρθρο 16. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΟΥ ΑΣΥΛΟ ΓΑΜΩ. Αυτό το λέω απλούστατα για όλους αυτούς του δήθεν αντι-εξουσιαστές που δεν είναι ούτε καν φοιτητές και το μόνο που τους ενδιαφέρει κάνουν είναι να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους πατώντας επάνω στο παραθυράκι του ασύλου. Στον διάολο να πάνε και αυτοί οι συμβασιούχοι με βύσμα βαλμένοι "αστυνομικοί" που το μόνο πράγμα που κάνουν βλέποντας την περιουσία του απλού κοσμάκι να καταστρέφεται είναι να ξύνουν τ' αρχίδια τους. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ομάδες 10 ειδικών φρουρών να φυλάνε τους "μεγάλους" την ώρα που στο κέντρο καταστρέφονται περιουσίες!!! Αυτοί είμαστε και καλά να πάθουμε που γινόμαστε ρεντίκολο παγκοσμίως! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

Labels:

5 Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη:

Comment by KitsosMitsos on December 9, 2008 at 10:28 AM

Δε θέλουνε, απλούστατα δε θέλουνε. Τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Πόσο απλό θα ήταν να επιτρέψουν να τους περικυκλώσουν έτσι απλά... Αλλά φευ

Comment by troupdim on December 9, 2008 at 3:27 PM

stefane poly fovamai oti tha ksexastei k afto mazi me ola ta alla.

Comment by Από μικρό κι από τρελό on December 9, 2008 at 11:26 PM

βασικά θα συμφωνήσω με τον Κίτσο.
και θα προσθέσω ότι δεν είναι κακό το πανεπιστημιακό άσυλο. είναι άλλο θέμα ότι σε κάτι τέτοιες στιγμές το χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο.


:*
σματς!

Comment by Skouliki on December 10, 2008 at 3:06 PM

ξαναλεω οι οι λεξεις δημοκρατια και ανρχια εχουν μπερδευτει

Comment by Ράθυμος on December 24, 2008 at 4:21 PM

Σήμερα στην εποχή της πληροφορίας οπου ο καθενας εχει πρσβαση στη γνώση και οπου οι ιδέες δεν μπορουν να περιοριστούν - τουλάχιστον στην Ελλάδα - δεν υπάρχει λόγος να διατηρείται αυτη η κατάσταση που ενισχύεται απο το πανεπιστημιακό άσυλο !!!

Ο λόγος της υπαρξής του ασύλου έχει αναιρεθεί εκ τω πραγμάτων!

Οι αστυνομικοί είναι πιονια! Καλώς ή κακώς δεν εξαρτάται απο αυτους καθ' αυτους η αντιμετωπιση τετοιων καταστάσεων! Εξάλλου είναι γνωστο οτι υπάρχει πολιτική εντολή σχετικα με τον τροπο αντιμετωπισης των ταραχών!

Post a Comment