Ανάποδες Σκέψεις v.2

3:56 PM / Posted by Sir. Stefanos /


Μία φράση λέει «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου». Απ’ ότι φαίνετε τα κεφάλια της Ελλάδας δεν έβαλαν μυαλό από τα περσινά τους λάθει. Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι «το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Αν και το φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην ασκείτε η πίεση της αντιπολίτευσης και να προσπαθούμε να βοηθάμε την κατάσταση όμως σε τέτοιο σημείο δεν φτάσαμε ούτε το 81 στην τότε μεγάλη πυρκαγιά. Να εκκενώνετε ολόκληρος ο Άγιος Στέφανος αυτό είναι πρωτάκουστο. Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν έχει πέσει στο ίδιο λάθος δύο χρονιές. Το λάθος αυτό αλλάζει όνομα και βαφτίζετε ΕΓΚΛΗΜΑ. Έγκλημα που δυστυχώς κανένας από τους πολύ καλά βολεμένους βουλευτές δεν θα πληρώσει. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να αντιμετώπιση μια πυρκαγιά που καίει τους τελευταίους πνεύμονες της Αττικής. Αφού όμως είναι ανίκανοι να τους πιάσουν αυτούς που τις βάζουν καλά κάνουν και τα καίνε όλα! Εγώ το μόνο που θα πω είναι υπομονή και κουράγιο στους πληγέντες, ΔΥΝΑΜΗ και αντοχή στου πυροσβέστες και δασοπυροσβέστες. ΑΑΑΑΑΑ και κύριε πρωθυπουργέ κάντε μας τηνχάρη και παραιτηθείτε.

Η φωτογραφία είναι από το άρθρο του Νίκου Ζέρβα «…Καίω τα δέντρα, χτίζω μεζονέτες…» για λογαριασμό του site του sport-fm, www.sport-fm.gr/article/191232

Labels:

7 Ύποπτοι Άφησαν Ίχνη:

Comment by Από μικρό κι από τρελό on August 23, 2009 at 11:20 PM

θα συμφωνήσω για αυτό που λες για το ότι πλέον αυτή η πράξη ονομάζεται και είναι έγκλημα.

Comment by JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS on August 26, 2009 at 2:04 PM

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Comment by Sir. Stefanos on August 26, 2009 at 9:16 PM

Kalos mas irthes piso, elpizo na ksekourastikes! Tha simpliroso se afto pou les to oti kanenas den tha analavei tin efthini.
ps sorry gia ta greekglish!

Comment by KitsosMitsos on September 8, 2009 at 3:22 PM

Και τώρα προεκλογικά θα τα περιφράξουνε και θα χτίσουν ό,τι προλάβουν. Έτσι δεν πάει συνήθως;

Comment by Sir. Stefanos on September 9, 2009 at 9:08 PM

Dysttixos file mou, dystixos

Comment by fresco on September 18, 2009 at 3:04 AM

Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες...

Comment by crazy tzitzi... on September 24, 2009 at 9:38 PM
This comment has been removed by the author.

Post a Comment